Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Notice: Undefined offset: 0 in /home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2/typograficka.php on line 207 string(49) "/home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2"

 

Dovolte mi, abych se Vám představila ….

     Jmenuji se Hana Rybková – 16 let jsem pracovala ve vydavatelské společnosti na pozici manažerky speciálních zakázek (obchodní pozice). Následujících 18 let pracuji v realitách, zkušenosti jsem nabírala jako realitní makléřka, manažerka i ředitelka realitní společnosti. Od roku 2014 jsem jednatelkou a obchodnicí s nemovitostmi ve vlastní společnosti Diamant real s.r.o.  

     Cesta ke vlastní společnosti byla občas trnitá, ale mnohdy veselá a velmi dobrodružná! Začínala jsem po střední škole jako asistentka. Po mateřské dovolené již celý život pracuji v „obchodě“, ke kterému mne přivedla náhoda. Jednání s lidmi a získání důvěry šlo tak trochu samo a přirozeně (pravili kolegové i nadřízení). Brzy jsem získala opakovaná ocenění za úspěšné výsledky. Nejdříve ve vydavatelské společnosti, poté již na realitním trhu. Práce je mým koníčkem, mám ráda lidi, komunikaci s nimi, a snažím se svoji práci dělat, jak nejlépe dovedu. Hodně přemýšlím, mám ráda změny, občas vybočím z davu se svým názorem …. 

Které lidičky vyhledávám, a kterými se ráda obklopuji?
     Mám ráda lidi, kteří jsou pozitivní, kteří vědí, že každý máme vlastní odpovědnost za své úspěchy i nezdary, a že všechny "lekce", které nám život nadělí, bychom měli vnímat jako naší cestu k pochopení a poučení z vlastních chyb, abychom se mohli znovu zvednout a našlápnout třeba i jinak a lépe. Je mi příjemné obklopovat se lidmi, kteří věří, že ještě existuje slušnost, férový přístup a mají úctu a respekt k sobě i k druhým.  

Mé cíle?
      Mým osobním cílem je bavit se v životě prací, která mne naplňuje. Důležitá je pro mne harmonie v životě - fyzická i duševní, pevné zdraví a dostatek energie a nadšení pro osobní realizaci nejen v práci, ale i ve volném čase.  

Zájmy?
      Jsem ráda v kolektivu lidí. V kultuře fandím klasické hudbě, ale ráda si poslechnu každou pěknou hudbu, která osloví. Celý život ráda sportuji – lyžování, In-line bruslení, volejbal, cyklistika, běh, jóga, turistika, cestování …..Ráda se stále vzdělávám a učím novému. 

Životní filosofie?
      Napoví můj oblíbený citát Jana Wericha
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je! 

Co napoví název společnosti - Diamant real? 

      Ctím VLASTNOSTI diamantu.  DIAMANT - spokojenost všech zúčastněných stran při uzavření obchodu, TRANSPARENTNOST A PRŮHLEDNOST, VYBROUŠENÝ a vysoký etický kodex, TVRDÉ podmínky pro výběr kvalitních a profesionálních  spolupracujících subjektů, JISKŘÍVÁ BRILANCE – pro každého klienta najdu nejvhodnější individuální řešení, SPEKTRUM barev – široké spektrum spolupráce s mnohými subjekty - s právníkem, odhadci, hypotéčním makléřem a spoustou dalších, NEJVYŠŠÍ HODNOTA – vaši nemovitost prodáme za nejvyšší možnou kupní cenu, kterou nám trh nabídne, DOKONALOST – pečlivost v každém detailu naší práce je přidaná hodnota pro Vás. 

 

MÉ OSOBNÍ DOPORUČENÍ PRO VÁŠ ÚSPĚŠNÝ PRODEJ NEMOVITOSTI ...   

DRUHÁ ŠANCE NEEXISTUJE ...

DEJTE SI ŠANCI BÝT ÚSPĚŠNÍ ....

NESPĚCHEJTE!!!

Trpělivost růže přináší … při prodeji nemovitosti se Vám vyplatí důsledná příprava před spuštěním prodeje. Prvotní prezentace by měla být atraktivní, dokonalá, s vyvoláním nejlepšího dojmu na kupce, profesionálně zpracovaná, s výborným odhadem tržní ceny. Druhá šance profesionálně oslovit klienta není. Než se rozhodnete učinit první kroky k prodeji Vaší nemovitosti, vyplatí se sjednat si osobní schůzku s odborníkem a zdatným obchodníkem, vše s ním do detailu probrat - Vaše nemovitost si profesionální péči zaslouží. Většina z nás má ve svých nemovitostech uložené své největší finanční prostředky, proto se rozhodně vyplatí dát si čas na důkladnou přípravu, s kým nemovitost prodat, jak správně nastavit kupní cenu. Schopný obchodník Vám dokáže získat z trhu tu nejvyšší kupní cenu a přizpůsobí spolupráci vzájemně dohodnutým podmínkám. Zvažte, zda se zbytečně nepřipravit třeba „jen“ o 300 tis. Kč, které byste mohli získat navíc, pokud se necháte vést zkušeným a solidním obchodníkem, který umí v případě velkého zájmu pro Vás vybrat mezi zájemci nejlepší nabídku a respektovat Vaše přání. Ráda Vám poskytnu další důležité informace na osobní schůzce. Jsem jednatelkou ve své společnosti Diamant real s.r.o. Brno, již 16 let na realitním trhu se stovkami úspěšně prodanými nemovitostmi a spokojenými klienty. Ta Vaše nemovitost může být další úspěšně prodanou na současném realitním trhu. Dejte si „První šanci“ úspěšně prodat svoji nemovitost!


 

 

 

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?